g1 g1 g1 g1

Beskrivelse

Fram Eiendom har nylig regulert 5 sentrale eiendommer ved Valkyrie plass på Majorstua.

 

Valkyriegt. 1-3, Ole Vigsgt. 22-24 og Bogstadvn. 45 planlegges utviklet til et gjennomgående handels- og boligkompleks på ca 10.000 kvm, hvorav ca 4.000 kvm vil være bolig og ca 6.000 kvm handel, bevertning og kontor.

 

Det er ønskelig å utvikle gårdene til tidsmessige attraktive forretningsarealer, kombinert med boliger av høy kvalitet. 

De eksisterende bygningene langs Bogstadveien, Valkyriegate og Ole Vigsgate skal bevares og oppgraderes, samtidig som et nybygg skal føres opp i Ole Vigsgate. Det planlegges nye handelsarealer på gateplan, i 2. etasje og kjeller, mens dagens bakgårdsbebyggelse med eldre bakeribygning, pipe og stall oppgraderes og integreres i handelsarealene.  

 

Handelsarealene vil være med på å øke attraktiviteten for Bogstadveien/Majorstua som veletablert handelsområde, og også å styrke den ikke-bilbaserte handelen.

 

Boligene vil få sine utearealer i et parkmessig opparbeidet gårdsrom som dannes på taket av forretningene i 1. etasje. Leilighetene blir lyse og moderne, og vil representere en betydelig oppgradering fra dagens situasjon.

 

Fram Eiendom håper prosjektet kan bli et unikt eksempel på hvordan bevaring og modernisering ikke skal gå på bekostning av hverandre, men snarere bidra til å løfte et helt område.


Kart

lunettes de soleil oakley Pas Cher

Cheap Kate Spade Handbags Sale

lunettes de soleil Ray Ban Pas Cher
Kate Spade Bags outlet