FRAM Søk Meny Lukk
Våre eiendommer
Skøyen

Karenslyst Allé 6

KA6 renoveres til et topp moderne og attraktivt kontorbygg på 8.200 m² som vil oppleves som nytt, og sørge for gode arbeidsdager og høy trivsel. Enten du vurderer materialkvaliteter, miljøprofil, lys og luft eller parkeringsdekning vil du oppdage at KA6 har faktorene som gjør denne eiendommen til et populært valg.

Innhold
Våre eiendommer
Beskrivelse

KA6 skal totalrenoveres og blir et moderne og attraktivt bygg på 8.200 m2 og vil sørge for gode arbeidsdager og høy trivsel.

Enten du vurderer materialkvaliteter, miljøprofil, lys og luft eller parkeringsdekning vil du oppdage at KA6 har faktorene som gjør denne eiendommen til et klokt valg.

Sentralt i KA6 står et spennende atrium, eller en town square, som sørger for et åpent og inkluderende område i første etasje. En positiv atmosfære i et arbeidsmiljø der avbrekk og pusterom er like viktig som gode og funksjonelle arbeidsplasser.

Kontorarealene vil preges av plan med fleksible løsninger. Luft og særlig godt lysinnslipp legger til rette for en effektiv arbeidsdag og god kontakt mellom arbeidsplasser og gode kollegaer. En positiv atmosfære der avbrekk og pusterom er like viktig som gode og funksjonelle arbeidsplasser. Lyse overflater og samspillet mellom møbler, planter og fast inventar skal skape en lun og elegant atmosfære.

Bruk av naturelementer skaper et imøtekommende inngangsparti og nærmest et byrom innendørs. Det skal skapes en levende, lun og imøtekommende opplevelse, enten du er besøkende eller har arbeidsplass i KA6. I byggets underetasje blir avlåst sykkelparkering og garderober tilgjengelig.