FRAM Søk Meny Lukk
Ledige lokaler
Oslo

Drammensveien 165

Sjølystparken - nyrenovert bygg med flotte fellesarealer og fasiliteter
Innhold
Ledige lokaler
Beskrivelse

Drammensveien 165 som ligger i Sjølystparken er en av de mest synlige og sentrale kontoreiendommene på Skøyen. Fram har de siste 2-3 årene totalrenovert bygget og leiearealene. Her er det en helt ny og flott personalrestaurant, nye garderobefasiliteter, treningsrom, innendørs sykkelparkering, ny utvendig solavskjerming, flotte fellesarealer med uformelle møteplasser, kaffebar/servicesenter og Skøyens nye storstue Sjølyst møtesenter med 5 møterom og auditoriet med den nyeste AV-teknologien og helt unik innredning.

Adkomst

Sjølystparken ligger meget sentralt til på Skøyen med enkel adkomst til E 18. Byggene her ligger fantastisk til, kun få minutters gåavstand til Skøyen stasjon med intercity-lokaltog, Flytog og et stort bussknutepunkt. Taxiholdeplass rett ved. Stort parkeringsanlegg med god kapasitet.

Skøyen fremstår som en  svært pulserende bydel med en god miks av kontor, bolig og handel. I Karenslyst Alle finnes et rikt tilbud av kafeer og restauranter for enhver smak. Kort avstand til treningssenter og nisjebutikker.


Innhold

Lyse og arealeffektive lokaler som egner seg både for åpne løsninger og cellekontorer.

Lokalene er nå rålokaler som vil bygges opp og tilpasses i samråd med leietaker. 

Det er meget gode og nyoppussede fellesfasliteter i bygget med blant annet innendørs sykkelparkering, garderober, treningsrom, parkering, servicesenter og kaffebar med flere uformelle møteplasser.

I bygget ligger også Sjølyst møtesenter som er helt nytt møtesenter med 5 møterom og auditoriet. Møtesenteret innholder den nyeste teknologien for interaktive møter og med en helt unik design.

Gode profileringsmuligheter på byggets fasade.

Gårdeier er Fram Eiendom AS, et velrenommert eiendomsselskap med sterk og trygg finansiell posisjon som leverer det "lille ekstra", både på kvalitet og design.


Gå til Finn-annonse

Meglere