FRAM Søk Meny Lukk
Ledige lokaler
Oslo

Drammensveien 167

Sjølystparken rett ved Skøyen stasjon
Innhold
Ledige lokaler
Beskrivelse

Adkomst

Sjølystparken ligger meget sentralt til på Skøyen med enkel adkomst til E 18. Byggene her ligger fantastisk til, kun få minutters gåavstand til Skøyen stasjon med intercity-lokaltog, Flytog og et stort bussknutepunkt. Taxiholdeplass rett ved. Stort parkeringsanlegg med god kapasitet.

Skøyen fremstår som en  svært pulserende bydel med en god miks av kontor, bolig og handel. I Karenslyst Alle finnes et rikt tilbud av kafeer og restauranter for enhver smak. Kort avstand til treningssenter og nisjebutikker.


Innhold

Lyse og arealeffektive lokaler som egner seg både for åpne løsninger og cellekontorer.

Drammensveien 167: Ledig lokale i 2. etg. brutto ca. 668  kvm. Lyse gjenomgående kontorlokaler lokalene innredes til leietaker. Egner seg for kontorlandskap/ blanding av celle kontor og kontor landskap med støtte funksjoner: møterom/ stiller rom mm. To toalettkjerner i lokalet en i hver ende.   

Det er gode fellesfasliteter så som felles møterom, kantine og god parkeringdsekning. Dusj/garderobeløsninger i kjeller samt sykkelparkering.

Gode profileringsmuligheter på byggets fasade.

Gårdeier er Fram Eiendom AS, et velrenommert eiendomsselskap med sterk og trygg finansiell posisjon som leverer det "lille ekstra", både på kvalitet og design.


Gå til Finn-annonse

Meglere