FRAM Søk Meny Lukk
Ledige lokaler
Oslo

Karenslyst Alle 9C

Kontorlokaler til leie midt i Karenslyst Alle - Skøyen
Innhold
Ledige lokaler
Beskrivelse

Eiendommen Karenslyst Alle 9C har en meget sentral beliggenhet midt i Skøyens hovedgate. Eiendommens inngangsparti er nyoppusset og fremstår som representativt og innbydende. Bygget holder god standard og huser i dag en rekke solide bedrifter. I første etasje ligger Skøyentorget med en rekke butikker og serveringssteder.

Adkomst

Skøyen er i dag et moderne byområdet som har forandret seg fra et industriområdet til en levende bydel med spisesteder, forretninger, boliger og et levende næringsliv. Det bor omkring 20.000 mennesker rundt Skøyen med omegn, og det arbeider rundt 30.000 mennesker i området.

Karenslyst Alle har med tiden blitt en hovedgate for handel for Skøyen område og kan tilby det meste innenfor alle service- og næringstilbud.


Innhold

Lyse kontorlokaler i eiendommens 4 etasje, høyt og fritt med vinduer langs med begge langsider av lokalet. Lokalet rommer kontorlanskap, flere gode møterom, stillerom, kjøkken og øvrige støtte funksjoner. Lokalet er renovert de senere år og holder en tidsmessig og god standard.  

Ta kontakt i dag for uforpliktende visning!


Gå til Finn-annonse

Meglere