FRAM Søk Meny Lukk
Ledige lokaler
Oslo

Karenslyst Alle 11

Kontorlokaler sentralt på Skøyen midt i Karenslyst Alle til leie
Innhold
Ledige lokaler
Beskrivelse

Karenslyst Alle 11 har en meget sentral beliggenhet midt i Skøyens handle og hovedgate. Eiendommens inngangsparti er nyoppusset og fremstår som representativt og innbydende. Bygget holder god standard og huser i dag en rekke solide bedrifter. I første etasje ligger bla. Skøyentorget med en rekke butikker og serveringssteder.

Adkomst

Skøyen er i dag et moderne byområdet som har forandret seg fra et industriområdet til en levende bydel med spisesteder, forretninger, boliger og et levende næringsliv. Det bor omkring 20.000 mennesker rundt Skøyen med omegn, og det arbeider rundt 30.000 mennesker i området.

Karenslyst Alle har med tiden blitt en hovedgate for handel for Skøyen område og kan tilby det meste innenfor alle service- og næringstilbud.


Innhold

Lyse gjennomgående lokaler i byggets 3 etasje. Lokalet utgjør hele plan 3 og utgjør brutto 1093 kvadratmeter. 
Lokalene holder en normal god og tidsmessig kontorstandard med effektive løsninger med kombinert åpent landskap, cellekontor og teamrom samt nødvendige støtterom så som møterom, stille rom/ multi rom og kjøkken pr. plan. Lokalet kan tilpasses leietaker hva gjelder planløsning, farger materialer mm. etter nærmere avtale.  

Ta kontakt i dag for en uforpliktende visning.
Gå til Finn-annonse

Meglere