FRAM Søk Meny Lukk
Ledige lokaler
Oslo

Karenslyst Alle 11

Kontorlokaler sentralt på Skøyen midt i Karenslyst Alle til leie
Innhold
Ledige lokaler
Beskrivelse

Karenslyst Alle 11 har en meget sentral beliggenhet midt i Skøyens handle- og hovedgate. Eiendommens inngangsparti er nyoppusset og fremstår som representativt og innbydende. Bygget holder god standard og huser i dag en rekke solide bedrifter. I første etasje ligger Skøyentorget med en rekke butikker og serveringssteder, samt parkeringshus.
Lokalet totalrenoveres til leietakers bruk. Tekniske anlegg av høy kvalitet.

Meget gode garderobefasiliteter og sykkelparkering i eiendommen.

Eiendommen har en dedikert driftansvarlig og driftes i Fram Eiendoms egen regi gjennom driftsselskapet Framdrift.

Adkomst

Skøyen er i dag et moderne byområdet som har forandret seg fra et industriområde til en levende bydel med spisesteder, forretninger, boliger og et levende næringsliv. Det bor omkring 20.000 mennesker rundt Skøyen med omegn og det arbeider rundt 30.000 mennesker i området.

Karenslyst Alle har med tiden blitt en hovedgate for handel for Skøyen-område og kan tilby det meste innenfor alle service- og næringstilbud.


Innhold

Lyse gjennomgående lokaler i byggets 3 etasje. Lokalet utgjør hele plan 3 med to heiser som gir adkomst direkte til planet, brutto 1093 kvadratmeter. 
Lokalet innredes og tilpasses til leietaker. Se perspektiver, som viser mulige innredningsløsninger for lokalet. Lokalet egner seg for en blanding av kontorlandskap, celle kontor/ team kontor med tilhørende støttefunksjoner. Leietaker gis anldning til å delta i utforming av planløsning, valg av farger, materialer mm. etter nærmere avtale. 

Ta kontakt i dag for en uforpliktende visning.
Gå til Finn-annonse

Meglere