FRAM Søk Meny Lukk
Ledige lokaler
Oslo

Sognsveien 70

Sognsveien 70, vis-a-vis Ullevål Stadion - kontor til leie
Innhold
Ledige lokaler
Beskrivelse

Fram har forvandlet Autostern Bertel O. Steens gamle billokaler til et topp moderne kontorbygg. Sognsveien 70 er nå nærmest ferdigstilt med sine 6.600 m2 flotte kontorlokaler med utsikt utover Sogn kolonihage. Ny bebyggelse består av moderne p-kjeller, høy 1. etasje der Elkjøp har åpnet sin Magastore, samt 4,5 etasje med kontorer.

Det er lagt stor vekt på flotte utearealer, torg og private terrasser til kontorbrukerne.  Inngangspartiene er meget representative med delikate farger og interiørvalg. Vi har også meget god parkeringsdekning i underliggende p-kjeller med heis rett opp i lokalene, samt i lukket parkeringsanlegg på naboeiendommen. Det er rikelig med sykkelparkering. Det er svært gode profileringsmuligheter mot Ullevaal stadion/Ring 3. I umiddelbar nærhet finnes alt som trengs av servicefunksjoner som post, bank, vinmonopol, dagligvare, apotek, treningssenter og serveringssteder.

Adkomst

Beliggende vis-a-vis Ullevål Stadion, rett ved avkjøringen fra Ring 3 og kort vei ned til Ring 2.

Meget god tilgjengelighet til offentlig kommunikasjon, med både buss og T-banestasjon rett i nærheten, i tillegg til svært gode parkeringsforhold. 


Innhold

Brutto ca. 219 kvadratmeter i byggets 2. etasje. Effektive kontorlokaler bestående av kontorlandskap med møterom, kjøkken og toaletter. Lokalene som bygget forøvrig holder en tidsmessig og god standard på innredning og tekniske anlegg. 

Tekniske anlegg er helt nytt og av høy kvalitet, som datakabling, lysstyring, ventilasjon, kjøling, solavskjerming m.m.

Rikelig med toaletter og dusjfasiliteter både i lokalene/ etasjen, samt i felles garderobeanlegg i kjeller.

Ta kontakt for ytterligger opplysninger og avtale om visning. 


Gå til Finn-annonse

Meglere