FRAM Søk Meny Lukk
Ledige lokaler
Oslo

Karenslyst Alle 49-53

Moderne kontorlokaler rett ved Skøyen stasjon
Innhold
Ledige lokaler
Beskrivelse

Karenslyst Alle 49 - 53 er ett av Skøyens flotteste bygg og ligger rett på Skøyen stasjon.

Eiendommen ligger meget synlig til fra Oslos tredje største trafikknutepunkt, der flytoget og annen offentlig kommunikasjon ligger rett utenfor døren. 

I 2. etasje er det en lys og moderne kantine som har både varm- og kaldmatservering til felles bruk for byggets leietakere. 

Det er takterrasser som er flott å benytte til å nyte lunsjen eller ha arrangementer.

Adkomst

Bygget er ett landemerke for området og utgjør en sentral del av handel- og kontormiljøet på Skøyen. 

Det arbeider ca 20.000 mennesker på det sentrale Skøyen-området og ytterligere flere tusen arbeidsplasser vil etableres i de kommende nybyggene. I tillegg er Skøyen et meget attraktivt boligområde der det totalt bor det ca 30.000 mennesker i nærområdet, hvilket medfører at Karenslyst Alle er blitt meget attraktiv handlegate med butikker, serveringssteder, hotell, post, bank, treningssentre og andre servicetilbud.


Standard

Alle tekniske anlegg er av meget god kvalitet. Ventilasjon og kjøling tilfredsstiller moderne, god standard og solavskjerming i glasset bidrar til godt inneklima. Det er i tillegg automatiske persienner på solutsatte steder. Oppgangene vil oppfattes som romslige, lyse og pene.


Innhold

Store vindusflater gir naturlig dagslys fra alle sider av bygget. Lokalene egner seg veldig godt til med åpen løsning med støtte av møterom og telefonrom samt intern sosial sone.
Gå til Finn-annonse

Meglere


Kenneth Bye

Kenneth Bye

kenneth.bye@fram.no

Mobil: +47 ()9 28 62

Niels Bugge

Niels Bugge

niels.bugge@fram.no

Mobil: +47 ()9 20 30