FRAM Søk Meny Lukk
Ledige lokaler
Oslo

Drammensveien 126

Thune Eureka - Nytt kontorbygg sentralt på Skøyen
Innhold
Ledige lokaler
Beskrivelse

I Drammensveien 126, den nye inngangsporten til Skøyen oppfører vi nå et moderne og miljøvennlig signalbygg, som vil tone omgivelsene med et tårnbygg på ni etasjer. Ett nytt landemerke skapes, med arbeidsplasser tilpasset dagens og fremtidens behov.
Thune Eureka vil bestå av 3 hovedvolumer; den vertikale høyblokken over 9 etasjer, den horisontale lamellen over 7 etasjer sammenbundet av glassbygget som strekker seg opp i splitten i mellom høyblokken og lammellen og videre som to inntrukne etaser i glass over lamellen, totalt brutto ca. 11 300 kvadratmeter kontor arealer. 

Det er lagt stor vekt på material valg av høyeste kvalitet i fasade, fellesarealer og videre inn i leiearealene.  Fasaden blir oppført i lys tegl som mures opp med ulik forblending for å under bygge det vertikal i høyblokken sammen med store vertikal vindusfelt som strekker seg over to og to plan. I lavblokken blir det horisonale forsterket av teglens forblending og de store horisontale vinduene. Glassbygget i splitten mellom hovedvolumene og oppover lamellen forblendes med gyldne metaldetaljer. De gyldene metalldetaljene går igjen vertikalt og horisontalt i vindus åpningene i hyblokk og lammell for å understreke det oppgraderte utrykket i fasaden. 

I glassbygget mellom hovedvolumene finner en hovedinngangen med mulighet for resepsjon. Resepsjonsområdet blir gjennomgående med stor glassfasade fra tak til gulv i begge ender. Det blir lys terrasso på gulv og eike panler/ eike spiler i kombinasjon som strekker seg i fra tak og ned langs vegg med innfelt LED belysning. I fra resepsjonsområdet er det åpent videre inn til den gjennomgående og lyse personal resaturanten med store vinduer mot Drammensveien og Thune området.  Adkomst til kontor etasjene i fra resepsjonsområdet hvor det er hovedtrapp og to heiser. 
Trappeløp og forrom til heis oppføres i lys betong med innfelt LED belysning, helstøpt lys terrasso trapp og eik spile himling. 

I fra hovedtrapp og heis er det en romslig resepsjons/ sosialsone i hver etasje, som er gjennomgående med store vinduer fra tak til gulv. Resepsjonsområdet er oppgradert med eike parket og eike panel med vindusnisjer mot den oppgraderte trappen og med en monolitisk himling med innfelt belysnig skiller denne sonen seg i fra de øvrige arealene i etasjen med arbeidsplassene. I umiddelbar nærhet til respesjonsområdet er det mulighet for møterom. 

Kontor etasjene i fra 2 - 9 etasje er effektivt utformet med en areal effektiv og fleksibel grid tilpasset for både celle kontorer, team kontorer og åpent kontor landskap med nødvendige støtte rom. 2 toalettkjerner pr. hoved etasje sikre god toalett dekning. Det blir desentralisert ventilasjon med etasje aggregater for fleksibilitet i forhold inneklima. Ventilasjonssystemet utstyres med den seneste teknoligen med sensorer for måling av luft kvalitet i samtlige dyser og ventiler. 
Det er lagt vekt på god takhøyde i kontorene uten nedsenk i himling med himlings høyde 2,70 m i alle kontor etasjer. Vindusflatene går til tak og har en mindre brystning på ca. 30 cm for å akomodere kanaler for teknikk og gulv radiatorer. 

I byggets under etasje blir det stort sykkelrom med servicestasjon for vask og reparasjon av sykkelen. Det blir egen separat inngang rett fra fortau med sykkel heis til sykkelrommet. Det blir store oppgraderte dusj garderober for dame og herre med skap og muligheter for å tørke vått tøy. Samt treningsrom. 

Det etableres takterrasse på taket av 7.etasje. Takterrassen vil bli hyggelig møblert og plassbygde elementer sørger for oppdeling av terrassen i adskilte soner. Takarealer som omslutter takterrassen vil bli dekket med grønn sedum. Det er lagt stor vekt på langvarig kvalitet. Gulv utføres i Kebony-materiale.

Bygget vil sertifiseres i henhold til BREEAM-NOR i klasse very good. 

Velkommen til Thune Eureka, for effektive og tilrettelagte arbeidsdager.

Se mer www.thuneeureka.no

Adkomst

Thune Eureka ligger sentralt på Skøyen i Drammensveien med trikk og buss stopp 100 meter i fra hovedinngangen og ca. 600 meter i fra Skøyen Stasjon. Norges tredje største kollektiv knutepunkt med flytog, tog og buss forbindelser. I umiddelbarnærhet finner en ett rikt utvalg av restauranter, kaffebarer, spennende kles-, interiør og møbelbutikker i tillegg til treningssentre, bank, post og øvrige servicetjenester.
Gå til Finn-annonse

Meglere