FRAM Søk Meny Lukk
Ledige lokaler
Lysaker

Vollsveien 4

Kontorlokaler i toppetasje på Lysakerlokket
Innhold
Ledige lokaler
Beskrivelse

Renovert kontoreiendom med særpreget arkitektur.

Bygget ble oppført i 1934 og om/påbygget i 1998. Eiendommen har vært gjennom flere større oppgraderinger de siste årene, sist i 2004 og 2015.

Eiendommen inneholder ca. 3.950 kvm BTA med kontor, kantine, lager/arkiv, garderobe/dusj/trimrom. Det er 12 garasjeplasser samt sykkelparkering i underetasjen, og 50 garasjeplasser i tilliggende Lysaker p-hus (adkomst fra gårdsplass), som disponeres/leies av byggets brukere som del av et sameie.

Arealene i bygget:

4. etg.:  673 m2 (Kontor) LEDIG 


Tomten er pent opparbeidet med representative ute områder herunder gårdsplass / innkjøring og terrasse med direkte utgang fra kantine.

Gårdeier er Fram Eiendom AS, et velrenommert eiendomsselskap med sterk og trygg finansiell posisjon og som leverer det ”lille ekstra”, både på kvalitet og design.

Adkomst

Eiendommen ligger kun 300 meter fra Lysaker stasjon og har en meget sentral og profilert beliggenhet på Lysakerlokket ved rundkjøringen/avkjøringen mot E18 til Oslo, vis-à-vis Lysaker Torg, samt parkeringshus. Et etablert og etterspurt næringsområde hovedsakelig med kontor og noe handel i Lysaker Torg.


Innhold

Fellesarealene er rehabilitert til topp moderne standard, herunder nytt inngangparti, kantine, dusj, garderobe og trimrom. Det er flott uteplass tilknyttet kantinen.

Parkering

P-plass utendørs 3 stk. gjesteplasser
P-plass garasje underetasje 12 stk.
P-plass Lysaker P-hus 40 stk.
Totalt 56 stk.


Gå til Finn-annonse

Meglere


Christopher Aasebø

Christopher Aasebø

christopher.aasebo@fram.no

Mobil: +47 ()9 20 22

Niels Bugge

Niels Bugge

niels.bugge@fram.no

Mobil: +47 ()9 20 30