FRAM Søk Meny Lukk
Prosjekter
Skøyen

KA6

KA6 blir et moderne og attraktivt bygg på 8.200 kvm og vil sørge for gode arbeidsdager og høy trivsel.

Innhold
Prosjekter
Beskrivelse

Et levende byrom og pulserende arealer

KA6 blir et moderne og attraktivt bygg på 8.200 kvm og vil sørge for gode arbeidsdager og høy trivsel. Enten du vurderer materialkvaliteter, miljøprofil, lys og luft eller parkeringsdekning vil du oppdage at KA6 har faktorene som gjør denne eiendommen til et klokt valg.

Sentralt i KA6 står et spennende atrium, eller en town square, som sørger for et åpent og inkluderende område i første etasje. En positiv atmosfære i et arbeidsmiljø der avbrekk og pusterom er like viktig som gode og funksjonelle arbeidsplasser. I KA6 underetasje finnes 28 p-plasser.

Bruk av naturelementer skaper et imøtekommende inngangsparti og nærmest et byrom innendørs. Det skal skapes en levende, lun og imøtekommende opplevelse, enten du er besøkende eller har arbeidsplass i KA6. I byggets underetasje blir avlåst sykkel-parkering og garderober tilgjengelig.

Etasjene egner seg både for lukkede kontorer og åpne landskap. Det legges opp til mulighet for ventesone med toaletter og garderobe i hver etasje, samt stille-rom, print/kopi og møterom. I byggets første etasje utvikles et levende område med servering og byrommets atmosfære.

Eiendommen ligger på den mest attraktive delen av Sjølystområdet blant andre profilerte kontorbygg og tilknyttet alt av handel og servicetilbud. Det er under 300 meter til Skøyen stasjon, med busser, trikk, taxi, tog og Flytog. Det er enkel av- og påkjørsel til E18 med kun 5 minutters kjøring til sentrum. Det er kort avstand til Ring 3 ved Smestad og det er enkel forbindelse til sykkelveinettet.

Lyst og luftig, men likevel intimt. Som et hyggelig torv der det summer av aktivitet.

Nyt et avbrekk fra arbeidsdagen i inspirerende og avslappende omgivelser.


KA6_006