FRAM Søk Meny Lukk
Våre eiendommer
Skøyen

Hovfaret 10 / Hoff X

Det vakre, moderne teglbygget over 4 etasjer + kjeller sto ferdig i årsskiftet 2018/2019.

Innhold
Våre eiendommer
Beskrivelse

Eiendommen på 6.000 kvm er meget synlig plassert på Hoff, med kort vei til alle servicetilbud, transportalternativer og vakre rekreasjonsområder.

En eiendom med meget gode materialkvaliteter. Bruk av naturelementer skaper et blikkfang og et imøtekommende inngangsparti med felles sosial vente- og inngangssone for kontorene.

Sentralt i Hoff x står et vakkert atrium som sørger for god kontakt mellom de ulike etasjene, og mellom de ulike arbeidsplassene i bygget. Et overtak i glass bidrar til ekstra godt lysinnslipp og skape en positiv atmosfære. Glassveggene som skiller kontorene fra atriet slipper lys inn og skaper et luftig utrykk. Personalrestauranten som er etablert i atriet har med sine møbelsnekrede designløsninger, planter og trær en lun og elegant atmosfære.

Personalrestauranten inneholder topp moderne AV-utstyr og egner seg meget godt til møter og forsamlinger.

I byggets første etasje er det etablert et flott showroom, mens de øvrige lokaler inneholder moderne kontorløsninger. Den frodige takterrassen er tilgjengelig for alle byggets leietakere. Her kan man ha mindre arrangementer, nyte lunsjen eller en kopp kaffe med utsikt over Hoff/Skøyen. Eiendommen har rikelig med parkering, men er også utviklet med stor omtanke for miljøet. Bygget er derfor miljøsertifisert til BREEAM Very Good.

Enten man vurderer materialkvaliteter, miljøprofilen, fantastiske fellesfunksjoner, lys og luft eller parkeringsdekning vil du oppdage at Hovfaret 10 har faktorene som gjør valg av denne eiendommen til en klok investering. Kall det gjerne x-faktorer. Derfor har vi også kalt eiendommen; Hoff x.

 

Design for New Wave sine lokaler er utført av WOOD arkitektur + design