FRAM Søk Meny Lukk
Våre eiendommer
Skøyen

Karenslyst Allé 6

Totalrenovert, Attraktivt og sosialt bygg sentralt på Skøyen

Innhold
Våre eiendommer
Beskrivelse

Enten du vurderer materialkvaliteter, miljøprofil, lys og luft eller parkeringsdekning vil du oppdage at KA6 har faktorene som gjør denne eiendommen til et klokt valg.

Sentralt i KA6 står et spennende atrium, eller en town square, som sørger for et åpent og inkluderende område i første etasje. En positiv atmosfære i et arbeidsmiljø der avbrekk og pusterom er like viktig som gode og funksjonelle arbeidsplasser.

Kontorarealene vil preges av plan med fleksible løsninger. Luft og særlig godt lysinnslipp legger til rette for en effektiv arbeidsdag og god kontakt mellom arbeidsplasser og gode kollegaer. En positiv atmosfære der avbrekk og pusterom er like viktig som gode og funksjonelle arbeidsplasser. Lyse overflater og samspillet mellom møbler, planter og fast inventar skal skape en lun og elegant atmosfære.

Bruk av naturelementer skaper et imøtekommende inngangsparti og nærmest et byrom innendørs. Det skal skapes en levende, lun og imøtekommende opplevelse, enten du er besøkende eller har arbeidsplass i KA6. I byggets underetasje blir avlåst sykkelparkering og garderober tilgjengelig.

Bygget har etter siste renovering oppnådd miljøsertifiseringen “BREEAM IN USE – VERY GOOD”.