FRAM Søk Meny Lukk

Moniker Sport åpner på Skøyen

Aktuelt

Etter suksessen på Valkyrien, utvider nå Moniker Sport og etablerer seg på Skøyen.

Fram er meget fornøyde med at Moniker Sport har valgt Skøyen som satsingsområde og ser på etableringen som et positivt tilskudd til handelen i Karenslyst Allé.

Igjen har Snøhetta stått bak designet av butikken, som måler ca 350m2 i Karenslyst Allé 51. Butikken skal ha fokus på løping, ski, fritid, tennis og yoga, og gründer Anett Jalland tror folk ønsker å skille seg ut på løpeturen eller i skibakken: “Dette er en videreutvikling av Moniker Sport-konseptet hvor vi skal overraske og ha ting man ikke finner andre steder. Man skal kunne gå på oppdagelsesferd i butikkene våre, sier Anett Ringstad Jalland.”

Christopher Aasebø i Fram er også henrykt over etableringen:

“Det er viktig for oss å fortsette arbeidet med den flotte handlegaten i Karenslyst Allé og tilpasse tilbudet etter våre kunders ønsker. Vi har en flott sportsbutikk i Anton Sport her fra før, og nå vil Moniker Sport gjøre Skøyen til en enda sterkere destinasjon for sport og fritid. Vi synes butikken har blitt utrolig flott og er trygge på at både lokalbefolkning og tilreisende vil sette pris på tilskuddet.”

Vi ønsker Moniker Sport velkommen til Skøyen og som leietaker hos Fram.