FRAM Søk Meny Lukk
Våre eiendommer
Oslo sentrum

Henrik Ibsens gate 4

Eiendommen er et historisk signalbygg med fem etasjer kontor og en levende første etasje som huser restaurant og butikk.

Innhold
Våre eiendommer
Beskrivelse

Boston Consulting Group leier hele kontordelen og restauranten Miss Sophie samt interiørbutikken Angleterre bekler forretningslokalene. Eiendommen som er fra år 1896 og har et totalt areal på i underkant av 5100 kvm, ble totalrehabilitert i 2018 til en meget god standard.

Eiendommen er for mange kjent som ”Gjensidige-gården”. Gjensidige har fortsatt den kjente Gjensidige-klokken på taket.

Eiendommen har en svært god og oversiktlig beliggenhet i Vika med Slottsparken og 7. juni plassen som nærmeste nabo. Vika har en god blanding av kompetansemiljøer. Et spennende og innholdsrikt miljø for kompetanseutveksling, kunder og rekruttering. Området kan også tilby attraktive restauranttilbud og kultur/underholdning. I tillegg til sentral beliggenhet i Oslo Sentrum, ligger Vika med enkel adkomst for kjørende til hovedveinettet, med et godt tilbud p-plasser for ansatte og besøkende til området. Bygget har en spektakulær takterrasse med utsikt over store deler av Oslo.

Det er korte avstander til et bredt tilbud av alle former for offentlig kommunikasjon; Nasjonalteatret stasjon med tog/flytoget/T-bane (50 meter), buss (30 meter), trikk (20 meter) og båt (300 meter).