FRAM Søk Meny Lukk
Våre eiendommer
Vika

Henrik Ibsens gate 20

Flott og representativ hjørne-eiendom med moderne kontorer og flott utsikt mot Slottsparken.

Innhold
Våre eiendommer
Beskrivelse

Eiendommen har blitt betydelig oppgradert de siste 10 årene. Arbeidet omfatter oppgradert fasade, nytt ventilasjonsanlegg, oppgradering av heis, ny belysning, oppussing av inngangsparti, hoved trapp og kjeller. Egen parkering i bakgård og rikelig med lager i kjeller.

Med sin unike beliggenhet vis av vis Slottet og klassiske fasade, kan bygget tilby leietakere et moderne innhold i ærverdige omgivelser. I første etasje finner man en stor og innholdsrik Bolia (flagship store).

Eiendommen ligger sentralt til i Vika. Vika inneholder en god blanding av kompetansemiljøer. Et spennende og innholdsrikt miljø for kompetanseutveksling, kunder og rekruttering. Området kan også tilby attraktive restauranttilbud og kultur/underholdning. I tillegg til sentral beliggenhet i Oslo Sentrum, ligger Vika med enkel adkomst for kjørende til hovedveinettet, med et godt tilbud p-plasser for ansatte og besøkende til området.

Det er korte avstander til et bredt tilbud av alle former for offentlig kommunikasjon; tog/flytoget/T-bane (100 meter), buss (30 meter), trikk (10 meter) og båt (300 meter). Henrik Ibsens gate trikkestasjon ligger på andre siden av veien.