FRAM Søk Meny Lukk
Våre eiendommer
Lysaker

Vollsveien 4

Eiendommen ligger meget sentralt på Lysaker, ved avkjøringen mot E18 til Oslo, vis-à-vis Lysaker Torg.

Innhold
Våre eiendommer
Beskrivelse

Et etablert og etterspurt næringsområde hovedsakelig med kontor og noe handel i Lysaker Torg ca. 7 km fra sentrum. Kontoreiendom med særpreget arkitektur og høy innvendig standard. Bygningen er opprinnelig oppført i 1934 og om/påbygget i 1998.

En vesentlig del av innvendige arealer ble totaltrenovert i 2004. Ca. 3.950 kvm BTA med kontor, kantine og representativt inngangsparti, samt noen lager- og arkivrom i kjeller. I tillegg er det 12 garasjeplasser i kjeller, og 50 garasjeplasser i tilliggende Lysaker p-hus, som disponeres/leies av byggets brukere som del av et sameie. Det er sykkelparkering og dusj/garderober i byggets underetasje.

Det er enkel adkomst med bil fra E18 og Granfoss. Det er også meget god tilgjengelighet til offentlig kommunikasjon med kort gange til Lysaker stasjon som er et knutepunkt for tog og buss. Stasjonen er stoppested for alle lokaltog, intercitytog, fjerntog og flytoget i begge retninger. Taxiholdeplass finnes også på stasjonen. På Lysaker Brygge, en kort spasertur unna, kommer man enkelt med ferje til Nesodden.